Afscheidsfoto- & videografie

Als de weg die u bewandeld eindigt, kom ik in beeld

Foto- & videografie

 

Met Disam richt ik mij op het foto- en videograferen van evenementen, waaronder uitvaarten. Ik bied afscheidsfotografie aan in zijn puurste vorm. Ik ben er bij met alle mooie, moeilijke en liefdevolle momenten die tijdens deze dag aanwezig zijn. Ik fotografeer de sfeer, zodat deze herinnering voor altijd blijft bestaan. De dierbaren en achtergeblevenen van de overledene hebben op deze manier iets heel tastbaars en waardevols om op elk moment terug te kunnen kijken.

Wat kun je verwachten?

 

√ Een introductie gesprek om het gewenste afscheidsfotografie te bespreken

√ Een offerte op basis van het introductie gesprek

√ Foto- en videografie gebaseerd op jouw wensen

Aanwezigheid in stilte van DISAM tijdens het afscheid

√ Een respectvolle en persoonlijke houding gedurende de dag

√ Je hoeft je geen zorgen te maken om de organisatie rondom de foto- en videografie

√ Foto’s en/of een video van hoge kwaliteit

Afscheidsfotografie

 

De afscheidsfotografie probeer ik zo uniek mogelijk te maken gericht op jouw wensen. Hebben jullie een bepaald thema tijdens het afscheid? Dan zoek ik naar fotografie mogelijkheden die de sfeer laten proeven van het afscheidsmoment.

Communicatie is enorm belangrijk. Dat is waarom er genoeg contact momenten zullen zijn om de fotografie tijdens het afscheid zo goed mogelijk te kunnen regelen. Zo blijven je dierbaren op de hoogte en kunnen we snel schakelen.

 

Kenmerken DISAM

Persoonlijk

Disam levert werk wat écht bij jou past met een personal touch.  Foto’s en video’s die passen bij jou en je hulpvraag. 

Duidelijke communicatie

Communicatie speelt een grote rol bij foto- en videografie en het organiseren van evenementen. Ik zorg voor duidelijke communicatie in het gehele traject. Altijd bereikbaar via e-mail, sms, WhatsApp of bellen!

Creativiteit

Disam werkt creatief tijdens het foto- en videograferen van evenementen.  Voor elk evenement zoek ik door naar unieke elementen binnen de foto- en videografie.

“Helaas is ons meisje vorig jaar juli overleden. We kwamen bij Dirk met de moeilijke vraag aan om het afscheid vast te leggen voor ons. Zonder enige twijfel deed Dirk dit met al zijn liefde in hem. Dirk communiceerde heel precies wat en hoe hij alles ging doen. Ook vroeg hij regelmatig of er nog specifieke dingen waren die we vastgelegd wilde hebben. Ik had 100000 procent vertrouwen in Dirk en het is een prachtresultaat geworden. We zijn zo dankbaar wat hij voor ons heeft kunnen betekenen. We kijken vaak terug naar de film en fotoslide van de begrafenis van onze dochter en zijn enorm blij met het resultaat.”

 

Giovanni & Casandra

Klantenportfolio

Zullen we samenwerken?

Vraag een gratis kennismaking aan of bekijk mijn andere diensten. Wellicht kan ik je helpen met een evenement?