Evenementen

Als twee individuen ervoor kiezen om zich te verbinden met elkaar

Foto- & videografie

 

Met Disam richt ik mij op het foto- en videograferen van evenementen, waaronder trouwerijen. Ik bied fotografie aan in zijn puurste vorm. Ik ben er bij met alle mooie, feestelijke en liefdevolle momenten die tijdens deze dag aanwezig zijn. Ik fotografeer de sfeer, zodat deze herinnering voor altijd blijft bestaan. Jij en je dierbaren hebben op deze manier iets heel tastbaars en waardevols om op elk moment terug te kunnen kijken in een prachtig gerealiseerd trouwalbum. Ik ben ook te boeken voor partijen, huwelijksfeesten en live-events van artiesten, gezien mijn ruim ervaring hierin.

Wat kun je verwachten?

 

√ Een gratis kennismakingsgesprek om het gewenste trouwfotografie te bespreken

√ Een offerte op basis van het introductie gesprek

√ Foto- en videografie gebaseerd op jullie wensen

Aanwezigheid in stilte van DISAM tijdens de heugelijke dag

√ Een respectvolle en persoonlijke houding vanuit mijn kant

√ Je hoeft je geen zorgen te maken om de organisatie rondom de foto- en videografie

√ Foto’s en/of een video van hoge kwaliteit

Binnen enkele dagen een preview

Trouwfotografie

De trouwfotografie probeer ik zo uniek mogelijk te maken gericht op jullie wensen. Hebben jullie een bepaald thema die jullie heel de dag aanhouden? Dan zoek ik naar fotografie mogelijkheden die de sfeer laten proeven van het thema.

Communicatie is enorm belangrijk. Dat is waarom er genoeg contact momenten zullen zijn om de fotografie tijdens de trouwdag zo goed mogelijk te kunnen regelen. Zo blijven jullie op de hoogte en kunnen we snel schakelen.

 

Kenmerken DISAM

Persoonlijk

Disam levert werk wat écht bij jou past met een personal touch.  Foto’s en video’s die passen bij jou en je hulpvraag. 

Duidelijke communicatie

Communicatie speelt een grote rol bij foto- en videografie en het organiseren van evenementen. Ik zorg voor duidelijke communicatie in het gehele traject. Altijd bereikbaar via e-mail, sms, WhatsApp of bellen!

Creativiteit

Disam werkt creatief tijdens het foto- en videograferen van evenementen.  Voor elk evenement zoek ik door naar unieke elementen binnen de foto- en videografie.

Beste Dirk, alles wat je voor ons gedaan heb voor ons huwelijk was top. Bedankt! Je ben een top gozer en ik zal je bij iedereen aanraden.”

 

Yuri

Klantenportfolio

Zullen we samenwerken?

Vraag een gratis kennismaking aan of bekijk mijn andere diensten. Wellicht kan ik je helpen met een evenement?